Політика конфіденційності

Конфіденційність персональної інформації наших клієнтів є важливою для інтернет магазину “JEVIN. Тому ми розробили Політику конфіденційності, в якій викладено порядок збору, використання, передачі та зберігання вашої інформації. Політика конфіденційності включена в наш “Договір Публічної Оферти”. Приймаючи умови Договору, Користувач, відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” No2297-VI від 1 червня 2010 року, підтверджує свою згоду на добровільну передачу та обробку його персональних даних інтернет - магазином “www.jevin.com.ua” з метою виконання його замовлень. Користувач дозволяє інтернет - магазину передавати його персональні дані третім особам (службам доставки або комерційним партнерам) для реалізації його замовлень. Користувач дозволяє використання його персональних даних для отримання рекламних та спеціальних пропозицій, а також включення його персональних даних до бази даних на необмежене в часі зберігання. Користувачі мають право на зміну або видалення своїх персональних даних з бази даних інтернет - магазину. Для цього їм необхідно звернутися у службу підтримки клієнтів за номерами телефонів, які вказані на сайті. З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних клієнтів, інтернет - магазин залишає за собою право оновлювати і доповнювати пункти в Політиці конфіденційності. Користування послугами нашого сайту передбачає собою Вашу згоду з умовами нашої Політики конфіденційності.

 

Збір та використання інформації

 

Персональні дані - це особиста інформація про клієнта, склад та обсяг якої може бути включений до бази персональних даних: прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, адреса, відомості про засоби зв’язку зі споживачем (поштова адреса, контактний номер засобу зв’язку , адреса електронної пошти), інші відомості про факти та обставини, які характеризують особу як споживача товарів (інформація щодо покупок, споживчі звички, інтереси). Ми можемо об'єднувати інформацію, яку Ви надаєте нам протягом тривалого часу, і поєднувати таку інформацію з інформацією, яка знаходиться у відкритому доступі, отриману за допомогою збору даних пристроїв, а також інформацію, яку ми отримуємо від наших партнерів, філій та інших третіх осіб.

 

Ми можемо використовувати інформацію про Вас наступним чином:

- для підтвердження та відстеження Вашого замовлення; 

- для відповідей на Ваші питання і запити;

- для відстеження власних помилок, упущень і неточностей; 

- для попередження та виявлення шахрайств чи зловживань;

- для поліпшення нашого сайту, послуг, продуктів, маркетингових та рекламних заходів, рівня сервісу;

- для визначення Ваших побажань, зберігання всіх створених вами списків бажань;

- для створення та зберігання власного дизайну прикрас;

- для налаштування контенту на нашому сайті та надання індивідуальних пропозицій;

 - для зворотного зв'язку з Вами (по електронній пошті, поштою, або за телефоном) щодо продуктів та послуг, які, як ми вважаємо, можуть представляти інтерес для Вас.

 

Ми можемо передавати Вашу особисту інформацію довіреним партнерам в наступних випадках:

- при наданні послуг. Ми користуємося послугами третіх осіб для виконання певних операцій від нашого імені, в тому числі: з транспортування, обробки платежів, зберігання даних/управління, веб - хостингу, веб - аналітики, виробництва, складання, маркетингу, розсилки, відправці по електронній пошті і т.д. Для надання подібних послуг надається тільки та особиста інформація, яка необхідна для виконання цих функцій. Третім особам не надається право на використання особистої інформації для будь - яких інших цілей, окрім тих, що вказані інтернет - магазином;

- у разі особливих подій. Якщо Ви бажаєте взяти участь у спеціальній події (наприклад, промо - акції, конкурси, лотереї, тощо), інтернет магазин “JEVIN” може передавати Вашу особисту інформацію тим організаціям, які задіяні у цих заходах. Без попереднього повідомлення та згоди, Ваші персональні дані не будуть передаватися і використовуватися для будь - яких інших цілей;

- захист від шахрайства. Ми можемо розкривати інформацію про вас в обсязі відповідно до наших зобов’язань щодо розкриття або передачі персональних даних згідно з правовими нормами або з рішенням суду, або наказом іншого уповноваженого органу, або для захисту прав , власності чи безпеки інтернет магазину, наших співробітників, клієнтів;

- при реорганізації бізнесу. Ваша особиста інформація може бути розкрита як частина будь - якого злиття, продажу активів компанії або придбання.

У процесі роботи ми можемо використовувати не персоналізовану інформацію шляхом виключення одного з пунктів (наприклад, вашого імені), що робить інформацію особистого характеру про Вас позбавленої ідентифікації. Ми можемо використовувати ці записи для внутрішніх цілей, таких як аналіз моделей функціонування сайту з метою поліпшення наших послуг, і ми також залишаємо за собою право використовувати та розкривати будь - яку інформацію таких записів на власний розсуд. Погоджуючись з правилами Політики Конфіденційності, Ви передаєте нам свої права на можливе використання Ваших відгуків та коментарів в комерційних цілях.

 

Інше використання Ваших персональних даних

 

IP - адреса. Коли Ви відвідуєте наш сайт, www.jevin.com.ua зберігає Вашу IP адресу, щоб, крім того, діагностувати проблеми сервера, керувати сайтом і налаштовувати роботу сайту, аналізувати тенденції, структуру трафіку, збирати демографічну інформацію для аналогічного використання, а також відстежувати дату і тривалість кожної сесії на нашому сайті. Ваша IP - адреса також може бути використана в поєднанні з Вашою персональною інформацією для запобігання шахрайства або зловживання, поліпшення роботи сайту, обслуговування клієнтів, якості продукції і рекламних акцій, розуміння Ваших уподобань та інтересів.

Інколи www.jevin.com.ua може збирати дані за допомогою сookies та інших технологій моніторингу. “Cookies” - це невеликі файли, що складаються з чисел та букв, які зберігаються на пристрої користувача під час роботи з веб - ресурсом. Ці технології допомагають краще зрозуміти поведінку користувачів, відстежувати візити наших партнерів, продуктивність і ефективність нашого веб - сайту, покращувати і вимірювати ефективність наших маркетингових програм, дізнаватися, як клієнти використовують наш сайт, а також оцінити нашу аудиторію.

Ми можемо дозволити третім сторонам використовувати cookies та інші технології моніторингу для збору інформації про використання веб - сайту або для аналітики проведених рекламних компаній, які з'являються на веб - сайті. 

 

Діти до 14 років

 

www.jevin.com.ua не зберігає особисту інформацію дітей віком до 14 років. Якщо ми дізнаємося, що ми отримали особисту інформацію від дитини віком до 14 років, ми видалимо ці дані з наших систем.

www.jevin.com.ua прагне захистити особисту інформацію, якою Ви ділитеся з нами. Ми використовуємо різні комбінації технологій безпеки, процедур і організаційних заходів, щоб допомогти захистити Ваші особисті дані від несанкціонованого доступу, використання або розкриття. При передачі особистої платіжної інформації (наприклад, інформації про кредитні картки) через Інтернет, ми захищаємо його за допомогою технології шифрування. У той же час як би ми не прагнули захистити Вашу особисту інформацію, при отриманні нами даних, ніяка передача даних через Інтернет або будь - яку іншу мережу загального користування не може бути безпечною на 100%.

У випадку, якщо Ви не згодні з Політикою конфіденційності не користуйтеся цим сайтом.

 

Про діаманти

Колір діаманта

Колір – одна з основних характеристик, що визначає якість коштовності....

Детальніше...

Чистота діаманта

Алмази, як і інші природні матеріали, не позбавлені дефектів...

Детальніше...

Вага діаманта

Алмаз – це найтвердіший мінерал нашої планети. Його назва в перекладі...

Детальніше...

Якість огранювання

Блиск і краса алмаза повною мірою розкриваються тільки після огранювання...

Детальніше...

Форма ограновування

Форма огранювання діаманта  визначається за формою контуру...

Детальніше...

Експертиза діамантів

Діамант – один з найдорожчих коштовних каменів. Тому споживач...

Детальніше...
X
Виберіти розмір каблучки

Введіть ваше І'мя

Invalid e-mail address, or entered non-existing e-mail box.

введіть номер телефону в міжнародному форматі + Х Х (ХХХ) ХХХ ХХ ХХ

Изменить размер

X
Виберіти розмір каблучки

Введіть ваше І'мя

Invalid e-mail address, or entered non-existing e-mail box.

введіть номер телефону в міжнародному форматі + Х Х (ХХХ) ХХХ ХХ ХХ